× Klinikken har ferie lukket i ugerne 10, 29, 30 og 31 god sommer.

PRODUKTINFO

Se vores Brand's og tilhørende behandlinger

Image Example

Pearl Smile Denmark

Kosmetisk behandling som giver hvidere tænder uden brug af blegemiddel. Behandlingen fra PEARLSMILE er baseret på en gel som aktiveres af LED lys. Dette lysner tænderne forsigtigt uden at forårsage smerte og uden at skade tandkød og emalje. Hos Selenas Skin Care kan du vælge mellem vores standardbehandling og luksusbehandling. Udover dette kan der også tilkøbes PEARLSHINE, et tandpulver som beskytter tandemaljen og fjerner plak. Dette anbefales at bruge hver morgen og aften efter behandlingen de første 3 uger, herefter holder du en pause på 3 uger, hvorefter du igen børster i 3 uger som forlængelse af effekten, indtil næste behandling. Dette anbefales især til dig der enten ryger, drikker cola, te, kaffe eller rødvin som kan sætte sig som pigmentering på tænderne.

Vi tilbyder også PEARLLIGHT som er et hjemmesæt, dette indeholder en tandskinne, LED-lampe og gel. Dette anbefales at bruge hver 3.- 6. måned. På den måde kan du også holde effekten ved lige derhjemme og få et hurtigt resultat, hjemmebehandlingen tager nemlig kun 21 minutter.

Det er vigtigt at du spiser og drikker inden en PEARLSMILE behandling for efter behandlingen vil den gel som sidder tilbage på dine tænder nemlig arbejde videre de næste 2 timer. Derfor må du ikke indtage mad eller drikke i de 2 timer der følger efter behandlingen, hvis du får behov for væske så drik lidt vand med et sugerør.

Vores standardbehandling varer 30 min og luksusbehandlingen varer 60 min. Vi glæder os til at kunne hjælpe vores kunder til et hvidere smil.

Book en tid her
Image Example

Nvey

Siden 2005 har NVEY ECO været frontfigur inden for økologisk makeup.
Vi har udviklet og forfinet metoder og teknikker som har løftet "grøn" kosmetik til et nyt perfektionsniveau. Resulteret er en Ren Økologisk Make-up Artistry.

NVEY ECO gør op med myten om at ydeevne og påføring reduceres ved valget af økologi make-up.

Gennem udviklingen af unikke produktionsmetoder som fastholder en økologisk profil, har vi formået at leverer høj ydeevne hvad angår farver og karakteristisk lang holdbarhed som kendetegner NVEY ECO makeup internationalt.

Den karakteristiske høje ydeevne er opnået uden brug af kemiske ingredienser så som parabener, petro-kemikalier eller syntetiske dufte. Desuden er NVEY ECO ikke testet på dyr.

NVEY ECO er produceret i Australien og er udelukkende lavet med naturligt økologiske ingredienser for at give dig en fantastisk oplevelse for dig og for miljøet.

Book en tid her
Image Example

CND Vinylux

CND Vinylux™ er en hurtigtørrende, glansfuld og særdeles holdbar neglelak, der pga. af sine unikke egenskaber har vundet Danish Beauty Awards som årets innovation:

 • Op til 7 dages perfekt holdbarhed helt uden brug af UV-lampe.
 • Kun 8,5 minutters tørretid.
 • Base Coat indbygget i lakken.
 • Bevarer sin høje glans hele ugen.
 • Fjernes lige så nemt som almindelig neglelak.

 • CND Vinylux™ hærdes - takket være den nye ProLight-teknologi - i naturligt dagslys, og er dermed perfekt til hjemmebrug, modsat CND Shellac™

  Det banebrydende VINYLUX™ system består af en unik overlak, Vinylux™ Weekly Top Coat, samt et hav af superflotte farver. Du skal således aldrig mere bruge underlak, da den er indbygget i den farvede lak.

  Flere gange årligt lanceres nye farver udviklet i samarbejde med de førende modehuse i New York, Milano og Paris. CND's co-founder Jan Arnold siger:
  "I mere end 60 år har negleindustrien i bund og grund anvendt den samme lakformel, men nu kan forbrugeren endelig sige farvel til tidskrævende traditionel neglelak med lang tørretid, som alligevel skaller efter en dag eller to. Sig istedet goddag til det ultimative tidsbesparende og holdbare modetilbehør med den nye VINYLUX™ - et revolutionerende ugentligt laksystem, der gør det muligt for kvinder, at holde sine negle smukt farvede i op til 7 dage i træk".

  Book en tid her
  Image Example

  ZARKOPERFUME

  Zarko Pavlov har skabt 6 skønne dufte der hver især indeholder hvad han har på hjertet… Zarkos parfumer er 100% håndlavet i Danmark på eget laboratorium. Kvalitetsparfumer der matcher det nordiske temperament.

  Der lanceres hundredvis af parfumer hvert år, men det er yderst sjældent, at der står Made in Denmark bag på nogle af dem. Men det gør der nu! For bag brandet Zarkoperfume står den danske parfumør, Zarko Ahlmann Pavlov, og han er en produktiv mand.

  Han har allerede komponeret fire dufte i eget navn, som forhandles eksklusivt i Magasin. Han er også manden bag Strøms signaturduft No. 102

  Og det er ikke kun oprindelseslandet, der adskiller Zarkoperfume fra andre duftmærker. Zarko arbejder nemlig meget med bundnoter, som er de duftnoter, der giver en parfume sin tyngde og holdbarhed. Det er også de dyreste noter at bruge, så dem finder du ikke mange af i de meget kommercielle parfumer, der primært dufter af frugt og blomster.

  Zarkos dufte er interessante, fordi duften udvikler sig i forhold til den, der bærer den, hvilket giver dem et meget personligt præg. De er alle inspireret af Norden og er diskrete og friske, som de fleste danskere foretrækker – men med mange timers holdbarhed.

  Zarkoperfume fås som 100 ml Eau de Parfum og koster fra 499-599 kr.

  Book en tid her
  Image Example

  SolarOil

  Solaroil er en prisbelønnet neglebåndsolie som er tilført jojoba olie og E-vitamin. Gentagende brug af olien skubber næringsstoffer dybt ind, skaber stærkere, sundere negle samt fugter neglebåndene.

  Book en tid her
  Image Example

  CND RescueRXx

  RescueRXx™ er en ny og innovativ keratinbehandling, der er designet til effektivt at reparere ødelagte negle. RescueRXx™ kan reparere skader som fx hvide pletter, negle der skiller sig lagene, negle der flækker eller knækker let. Allerede efter 1 uges brug er der synlige resultater og efter 4 uger er tilstanden tydeligt forbedret.

  Naturneglen består af keratin, og RescueRXx™ virker ved at tilføre neglen naturlig keratin udvundet af uld. Keratinproteinerne binder på overfladen af naturneglen og sammen med jojoba- og mandelolie tilføres fugt og styrke.

  Samtidig og efterfølgende anvendelse af CND SolarOil™ forbedrer resultatet af RescueRXx™-kuren. CND RescueRXx™ er til svage, ødelagte negle, der har brug for behandling. SolarOil® er et forebyggende produkt, der bruges for at holde neglene sunde og gennemfugtede. Tænk på SolarOil® som en daglig balsam og RescueRXx™ som en intens hårmaske.

  Der er ca. 160 påføringer i en 15 ml. flaske, hvorfor en flaske dækker en fuld 4-ugers keratin-kur.

  Vigtigste ingredienser:

 • Keratinprotein: Hovedbestanddel i naturneglen. Opløste naturlige keratinproteiner (udvundet af uld) binder til den naturlige negl, for dermed at styrke neglepladen.
 • Jojobaolie: En let gennemtrængende olie, der plejer neglepladen og den omkringliggende hud og videregiver sine fugtgivende egenskaber.
 • Sød mandelolie: Fugter og blødgør neglen, så den bevarer sin fleksibilitet og modstandsdygtighed.
 • Book en tid her
  Image Example

  Cuticle Eraser

  Cuticle Eraser er en lækker plejende neglbåndscreme.

  A.H.A baseret neglebåndsbehandling, der blødgør og mikropeeler, neglebånd og den omkringliggende hud.

  Tørre og flossede neglebånd forsvinder og fingerne ser flotte og velplejede

  Book en tid her
  Image Example

  Shellac

  Ligges på som lak, holder som gele og tages af som lak. Shellac er en fusion mellem gele og neglelak og bygget på IPN teknologi ligesom CND`s Gele og Akryl. Shellac hærder ved UV lys, så der er nul tørretid. Aftagning af Shellac, er med remover waps tager ca. 10 min.

  Der er ingen filning, så man kan ikke lave skade på egen negl. Den ser naturlig ud, er tynd og fleksibel som egen negl. Giver en ekstra forstærkningoven på egen natur negl. Firmaet lover perfekt lak i 14 dage.

  Konad Stampning Nail Art
  Stempel på negle findes i 580 forskellige stempler. Det er kun fantasien der sætter grænser og hvordan neglene skal se ud. Der kan laves stempler på almindelig neglelak, stemplerne anvendes også super godt i Shellac.

  Book en tid her
  Image Example

  Du Lac Electrokosmetik.

  Du Lac Elektrokosmetik Antiage Behandling: Få løftet og mindsket dine fine linjer med elektrokosmetik. Hvis rynken er for bred kan den ikke fjernes da der er for langt mellem "væggene" men den kan blive mindsket. Der skal gå 3 uger imellem hver behandling. På grund af hudens opheling kan man tag ca. 4-5 linjer pr. behandling. Mængden afhænger af rynkens længde og hudens tilstand.

  Du Lac Elektrokosmetik kan også fjerne, Karspringninger, Milier, hudlap, Kolesterolaflejringer, Angium, osv.

  FØR BEHANDLING:
  Der skal laves Release Peeling lige ingen Elektrokosmetik behandlingen. Så de døde hudceller er væk fra hudoverfladen, så du får et hurtigere og beder resultat. Klinikkens minimum krav er at man får Release Peeling på det område der skal behandles med Elektrokosmetik. Læs mere om Release Peeling HER.

  EFTER BEHANDLING:
  der dannes sårskorpe på det behandlede område efter elektrokosmetik. Det er vigtigt at denne skorpe får lov til at sidde i 7-10 dage og skorpen selv falder af, jo længer tid skorpen sigger jo pæner bliver resultatet . PIL ALDRIG skorpen!

  Ved behandling af linjer/rynker bruges Heal Up ampul 5 gange dagligt. før skorpen, med skorpen og efter skorpen, ind til huden har helt normal farve igen.
  HUSK: 24 timer efter Elektrokosmetik skal du undgå fysisk aktivitet, klorvand, sol i 30 dage.

  Book en tid her
  Image Example

  Voksbehandlinger

  Den nye voks hedder BERODIN KRYSTAL VOKS. Det er hårfjerningens nye top produkt. Efter flere års forskning er det lykkedes forskerneat fremstille en voks på mineralsk basis uden harpiks.

  BERODIN voks har følgende fordele: Griber optimalt fat om hvert enkelt hår. Klæber minimalt til huden (mindre hud irritation) Fjerner også korte hår. Tyndere påføring, dermed drøj i brug. Er elastisk i lang tid, kan derfor påføres et større område ad gangen. Lavere arbejdstemperatur, behageligt for kunden. Meget blid og effektiv. Ingen lugt-gener

  Ingredienser: Hydrogenated Polycyclopentadiene, Paraffimum Liquidum, Microcrystalline Wax, C.I.61565 (FD & Green 6)

  Voksen hedder: Berins krystal voks.
  Ingredienser: Hydrogenated Polycyclopentadiene, Paraffinum Liquidum, Microcrystalline Wax, C.I.61565(FD Green6)

  Voksen hedder: BERODIN KRYSTAL VOKS.
  Ingredienser Natural Wax: Glyceryl Hydrogenated Rosinate, Cera Alba (Beeswax), Colophonium (Rosin), Ethylene Vinyl Acetate, Lanolin, Triethanolamine.

  Book en tid her
  Image Example

  Vippeparmenent

  Anvendes produktet: Dollys Lash Lift
  Holbarhed er ca. 4-6 uger - hvis egne vipper ikke er slidt eller mangler fugt.

  Så er det her piger, nu er det slut med at stå og kæmpe med mascaraen og den gamle vippe bukker. Med Dolly Lash Lift kan du ligge dig 30 min på briksen og få de flotte buede vipper + vi også kan farve dine vipper nu du allerede ligger behageligt på briksen.

  Vippeparmanent holder kun få dage hvis du gnider vandfast mascara af hver dag.

  Book en tid her