× Klinikken har ferie lukket i ugerne 10, 29, 30 og 31 god sommer.

NYHEDER

Hold øje med denne sektion for nye tiltag og tilbud

Image Example

Tandplegning fra PearlSmile

Kosmetisk behandling som giver hvidere tænder uden brug af blegemiddel. Behandlingen fra PEARLSMILE er baseret på en gel som aktiveres af LED lys. Dette lysner tænderne forsigtigt uden at forårsage smerte og uden at skade tandkød og emalje.

Hos Selenas Skin Care kan du vælge mellem vores standardbehandling og luksusbehandling. Udover dette kan der også tilkøbes PEARLSHINE, et tandpulver som beskytter tandemaljen og fjerner plak. Dette anbefales at bruge hver morgen og aften efter behandlingen de første 3 uger, herefter holder du en pause på 3 uger, hvorefter du igen børster i 3 uger som forlængelse af effekten, indtil næste behandling. Dette anbefales især til dig der enten ryger, drikker cola, te, kaffe eller rødvin som kan sætte sig som pigmentering på tænderne.

Vi tilbyder også PEARLLIGHT som er et hjemmesæt, dette indeholder en tandskinne, LED-lampe og gel. Dette anbefales at bruge hver 3.- 6. måned. På den måde kan du også holde effekten ved lige derhjemme og få et hurtigt resultat, hjemmebehandlingen tager nemlig kun 21 minutter.

Det er vigtigt at du spiser og drikker inden en PEARLSMILE behandling for efter behandlingen vil den gel som sidder tilbage på dine tænder nemlig arbejde videre de næste 2 timer. Derfor må du ikke indtage mad eller drikke i de 2 timer der følger efter behandlingen, hvis du får behov for væske så drik lidt vand med et sugerør.

Vores standardbehandling varer 30 min og luksusbehandlingen varer 60 min. Vi glæder os til at kunne hjælpe vores kunder til et hvidere smil.

Image Example

RescueRXx

RescueRXx™ er en ny og innovativ keratinbehandling, der er designet til effektivt at reparere ødelagte negle. RescueRXx™ kan reparere skader som fx hvide pletter, negle der skiller sig lagene, negle der flækker eller knækker let.

Allerede efter 1 uges brug er der synlige resultater og efter 4 uger er tilstanden tydeligt forbedret.

( der er vedheftet et billede der skal være sammen med teksten, på billeder er der en lak med rednings ring om)

Image Example

Nvey

Siden 2005 har NVEY ECO været frontfigur inden for økologisk makeup. Vi har udviklet og forfinet metoder og teknikker som har løftet "grøn" kosmetik til et nyt perfektionsniveau. Resulteret er en Ren Økologisk Make-up Artistry.

NVEY ECO er produceret i Australien og er udelukkende lavet med naturligt økologiske ingredienser for at give dig en fantastisk oplevelse for dig og for miljøet.

Selena's Skincare har et lille ud valg på klinikken, men kan få levering fra firmaet på få dage, her kan du se hele deres sortimang. (Vil du ligge et Link ind med deres Shop: http://www.nveyeco.dk. ( Billede til teksten er vedhæftet.)

Image Example

Få et yngre og renere ansigt

Zarko Pavlov har skabt 6 skønne dufte der hver især indeholder hvad han har på hjertet… Zarkos parfumer er 100% håndlavet i Danmark på eget laboratorium.

Kvalitetsparfumer der matcher det nordiske temperament.Zarkos dufte er interessante, fordi duften udvikler sig i forhold til den, der bærer den, hvilket giver dem et meget personligt præg. De er alle inspireret af Norden og er diskrete og friske, som de fleste danskere foretrækker – men med mange timers holdbarhed.

Zarkoperfume fås som 100 ml Eau de Parfum og i 6 forskellige dufte. Pris fra 499-599 kr. ( billede til teksten er vedhæftet

Image Example

Få et yngre og renere ansigt


Selena’s Skin Care kan nu tilbyde Elektrokosmetik.

Selena Pedersen har været på kursus hos Susanne Melchiorsen, der har fået overdraget rettighederne til at undervise i elektrokosmetik og forhandle apparater til elektrokosmetik fra den verdensanerkendte Johanna Lack fra England. Johanna Lack har opfundet en unik metode til at fjerne uønskede gevækster permanent i ansigtet og på kroppen. Johanna Lack har arbejdet med faget i mere end 40 år og har modtaget den store anerkendelse at få Cidesco guldmedaljen for sin unikke metode.
Elektrokosmetik er meget succesrig til at få et yngre og renere ansigt. Det er muligt ved at få fjernet udvidede kapillærer, millier, talgknopper, leverpletter, hudgevækster på stilk samt kolesterolaflejringer omkring øjnene.

Desuden anvendes elektrokosmetik til fjernelse af ophøjede leverpletter. Leverpletter er et hyppigt tilbagevendende problem for mange. Disse pigmentforandringer, der ses som gulbrune tydeligt afgrænsede plamager på kroppen, bliver for manges vedkommende forstærket i sollys, under graviditet og med alderen.

Det specielle ved netop denne metode er fremgangsmåden og selvfølgelig også det hurtige synlige resultat. Behandlingen er hurtig og enkel. En behandling tager cirka en halv time. Glæd dig til at få glæde af Selena’s nye færdigheder.

Elektrokosmetik

I Danmark har denne unikke DuLac-metoden været brugt i mere end 25 år med stor succes. Her i 2014 er der udviklet endnu bedrer DuLac maskine. DuLac-metoden giver et rener og smukkere ansigt. Få fjernet karspringninger, talgknopper, leverpletter, kolestorolaflejringer, modermærker (tjekkes hos lægen først), blodsør, millier, hudgevækster samt rynkereducering omkring munden.

Gør det ondt? Ja, det gør lidt ondt, men bestemt ikke voldsomt.
Får man ar? Nej, slet ikke.
Må jeg opholde mig i solen? Altid husk solbeskyttelse SPF. 30.
Behandlingspris? 650kr. + Heal Up ampul 156kr

Ønsker du mere information om denne behandling, er du velkommen til at kontakte os.

Image Example

California Spray Tan Behandling

Hvad er Selvbrunere? Det er DHA (Dihydroxyacetone) som er et farveløst sukkerstof udvundet af sukkerroer.
Hvordan virker Selvbruneren? DHA reagere med protiener og aminosyrer i de døde hudceller. Der ved dennes reaction og så udvikler man farven.
Hvor arbejder Selvbruneren? Den arbejder på vores 2-3 hudlag (Epidermis og Stratum corneum).
Hvornår kan farven ses? Efter 1 - 3 timer kan man begynde og se farven, men den er først udviklet fardig efter 24 timer. Anbefagles ikke bad før efter 24 timer.
Er det farligt for os? Nej. Husk: altid body scrub ugerne op til så holder op til to uger. Hvis ingen pleje af body scrub, så holder det to dage.