× Klinikken har ferie lukket i ugerne 10, 29, 30 og 31 god sommer.

SELENA's SKIN CARE

Vi går under huden og gør en forskel på mænd og kvinder

Vi ligger meget stor vægt på af hjælpe folk med store og små problemer. Derfor siger vi netop; Vi går under huden - og gør forkellen for mænd og kvinder. For os er kunder mere end blot penge, det er rigtige mennnesker som vi har et tæt forhold til og vi assisterer efter bedste evne til at opfylde deres kosmetiske ønsker i form af ny teknologi og behandlingsmetoder. Det er vigtigt for os at folk er yderst tilfredse med vores service og kvalitet efter en endt behandling. Som bekendt, er glade og tilfredse kunder de bedste ambasadører en virksomhed kan have!

Vi udsteder gerne gavekort via Wellness 4 All som du kan bestille ved at klikke på billedet nedenfor. Bestil gavekort ved at trykke på det grønne gavekortAfbudspolitik - For at tilgodese andre kunder bedes afbud ske senestedagen før den aftalte behandling. Udeblivelse vil blive beregnet med fuld pris.

Behandlingsoversigt

Indenfor ansigtsbehandlinger har vi en lang række services - og vi anbefaler at se vores komplette behandlingsoversigt på behandlingssiden.

Ansigtsbehandlingerne tilpasses din huds særlige behov efter hudtype: Normal hud, tør hud, fedtet hud, kombineret hud, acne, psoreasis, atopisk eksem, rosacea.

Ansigtsbehandlingerne kan suppleres med flere former for Boosters (accelerator til peeling) til hud som er tilvænnet Aha-Pha. Antioxidant booster - til hud som er tilvænnet frugtsyre.

CND Shellac - Hænder og fødder: Ligges på som lak, holder som gele og tages af som lak. Shellac hærder ved UV lys, så der er nul tørretid. Det ser naturlig ud, er tynd og fleksibel som egen negl. Gir en forstærkning af ens naturnegl.

Exuviance Fodbehandling: Fodbad neglebåndspleje, klip eller filning af negle, hård hud ordnes, 30% peel, fodmassage, fodcreme (Specielt god til hæle der slår revner).

California Tan er ubetinget verdens største producent af bruningssystemer og produkter til UV-fri selvbruning.

California Tan placeret sig som en af verdens mest anerkendte producenter når det gælder kvalitet, effekt og kundetilfredshed.

Den nye voks hedder BERODIN KRYSTAL VOKS. Det er hårfjerningens nye top produkt. Efter flere års forskning er det lykkedes forskerne at fremstille en voks på mineralsk basis uden harpiks.

Ingredienser: Hydrogenated Polycyclopentadiene, Paraffimum Liquidum, Microcrystalline Wax, C.I.61565 (FD & Green 6).

DuLac-metoden giver et rener og smukker ansigt Få fjernet karspringninger, talgknopper, leverpletter, kolestorolaflejringer, modermærker (tjekkes hos lægen først), blodsør,millier, hudgevækster samt rynkereducering omkring munden.

Kosmetisk behandling som giver hvidere tænder uden brug af blegemiddel. Behandlingen fra PEARLSMILE er baseret på en gel som aktiveres af LED lys. Dette lysner tænderne forsigtigt uden at forårsage smerte og uden at skade tandkød og emalje.Book en tid her
CTO/Founder
Selena Pedersen

Selena Pedersen

Selena er uddannet Kosmetolog & Negleteknikker tilbage i 2004. Hun lægger utrolig stor vægt på at hjælpe folk med alle former for kosmetiske problemer og ønsker.
Kontakt eller følg hende nedenfor:

DAGE ÅBNINGSTIDER
Mandag 11:00 - 16:00
Tirsdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 16:00
Torsdag 11:00 - 18:00
Fredag 09:00 - 15:00
Lørdag (1. lørdag i måneden) 09:00 - 13:00
Søndag Lukket

©2014 Selenas Skin Care  -  Design by LIME.asia